Αποστολή παραγγελιών

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 6 ευρώ. Οι παραγγελίες αξίας άνω των 60 ευρώ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται αυθημερόν και παραδίνονται σε 1 εργάσιμη ημέρα εκτός νησιών και δυσπρόσιτων περιοχών που η παράδοση θα γίνεται σε 2-3 ημέρες. Η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει κυρίως σε περιόδους εκπτώσεων, εορτών, εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, και σε περίπτωση ανωτέρας βίας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά μεταξύ 09:00 -15:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγή της παραγγελία σας θα πρέπει πρώτα να γίνει μετά από επικοινωνία στο τηλέφωνο του καταστήματος (26230 – 62000).
Από τη στιγμή που η παραγγελία έχει παραδοθεί για αποστολή, δεν ακυρώνεται.

Επιστροφές – Αντικατάσταση

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο μας 26230 – 62000 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@balalasgear.gr και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία περιλαμβάνοντας απόδειξη/τιμολόγιο όλα τα αξεσουάρ (εγχειρίδια, ετικέτες). Όλα τα υποδήματα πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών.

Αλλαγές θα γίνονται δεκτές με άλλα προϊόντα της ίδιας σεζόν (χειμώνας/καλοκαίρι).
Κάθε αίτημα για αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος πρέπει να αποστέλλεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος .Το δεύτερο προϊόν θα αποστέλλεται αμέσως μόλις παραληφθεί το αρχικό που ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η αλλαγή του και αφού ελεγχθεί από το κατάστημά μας ότι όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις ισχύουν.
Η επιστροφή θα γίνεται με την ίδια εταιρεία courier καθώς και η εκ νέου αποστολή του επιθυμητού προϊόντος προς εσάς και το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 6 ευρώ.

Ελαττωματικό προϊόν

Αν το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό από τον κατασκευαστή εντός 60 ημερών από την αγορά του, και δεν επιδιορθώνεται από ειδικό, τότε μπορεί να επιστραφεί και να γίνει η αντικατάστασή του. Πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail σε αυτό το διάστημα.Ο πελάτης δεν θα επιβαρυνθεί με έξοδα επιστροφής.

Επιστροφή τιμήματος

Σε περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να επιστρέψει το προϊόν και δε μπορεί να γίνει αλλαγή σε κάποιο προϊόν ίδιας κατηγορίας, λόγω έλλειψης αποθέματος ή για προσωπικούς λόγους θα μπορεί να ακολουθήσει την πολιτική επιστροφής χρημάτων βάσει κάποιων προϋποθέσεων.
α) Να είναι μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή.
β) Τα προϊόντα που δεν επιστρέφονται άθικτα που έχουν φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί το κατάστημα μας δικαιούται αποζημίωσης για ελαττώματα των επιστραφέντων προϊόντων και θα έχει το δικαίωμα να συμψηφίσει το σχετικό ποσό της αξιωμένης αποζημίωσης με το προς επιστροφή τίμημα.

Εφόσον ισχύουν όλα τα παραπάνω ο πελάτης θα επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος τα οποία ανέρχονται στα 6 ευρώ, και το προϊόν θα αποστέλλεται πίσω μόνο με την ίδια courier της αποστολής. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα, το αργότερο εντός 10 (δέκα) ημερών από την παραλαβή του προς επιστροφή προϊόντος που επιστρέψατε με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη.